Oldal frissítése

Spophy Flossband Black, flossband fekete, 5 cm x 2 m

4,4 3 értékelés
7 390 Ft

Spophy Flossband Black, flossband fekete, 5 cm x 2 m

A Spophy Flossband kompressziós terápiás gumik kiváló minőségű természetes gumiból készülnek. A kötést az inak, a fasciák, az izmok és az ízületek alátámasztására és gyorsabb regenerálódására használják. Ideális segítség a sport-fizioterápiában, és segít az egészség és a magasabb sportteljesítmény elérésében. A bandázs mérete 5 cm × 2 m. 


A Spophy Flossband Black bandázs legfontosabb jellemzői, 5 cm x 2 m

  • A kötést az inak, a fasciák, az izmok és az ízületek támogatására és gyorsabb regenerálódására használhatod
  • A Black Spophy Flossband alkalmas nagyobb ízületek és nagyobb izomcsoportok kezelésére
  • Ideális segédeszköz a sport-fizioterápiában és segít az egészség és a magasabb sportteljesítmény elérésében
  • Rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, amely a sérült vagy túlterhelt területek összenyomódását okozza
  • Elősegíti a gyorsabb felépülést
  • Alkalmas a fascia manuális kezelésével, ízületi mobilizációval vagy aktív és passzív mozgással való kombinációra egy adott mozgásszegmensben
  • Jelentősen csökkenti a fájdalmat és hatékonyan csökkenti a sérülés utáni duzzanatot
  • Két különböző színű és tulajdonságokkal rendelkező kompressziós gumi

A Spophy Flossband Black elősegíti a gyorsabb regenerálódást

A Spophy Flossband Black rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kompressziót biztosítanak a sérült vagy túlterhelt területeknek. Ezt követően elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

A Spophy Flossband Black bandázs előnyei

A Spophy Flossband Black megfelelő alkalmazását a fascia manuális kezelésével, ízületi mobilizációval vagy aktív és passzív mozgással kell kombinálni az adott mozgásszegmensben. A mozgás és a Spophy Flossband Black alkalmazásának ez a kombinációja lehetővé teszi a lágy részek rugalmasságának és mobilitásának helyreállítását. Ezeket gyakran korlátozzák egymás, amely közvetlenül növeli a mozgástartományt az adott ízületikapcsolatokban. A reflexív véráramlás a kompressziós gumi eltávolítása után segíti a nemkívánatos anyagcsere-termékek eltávolítását a sérült területről, valamint a szükséges tápanyagok és folyadékok bevitelét, amely természetesen javítja a sejtek regenerálódását. Akut trauma esetén a Spophy Flossband alkalmazása fontos szerepet játszik, mivel jelentősen csökkenti a fájdalmat és hatékonyan csökkenti asérülés utáni duzzanatot.

A Spophy Flossband Black kiváló minőségű gumiból készült

A Spophy Flossband Black Compression Rubber kiváló minőségű gumiból készült, amely nem csak hosszú élettartamot, hanem megfelelő rugalmasságot is biztosít.

Két kompressziós gumi szín

A Spophy kötés két színben kapható. Minden színnek megvannak a maga sajátos jellemzői, amelyek segítenek a terapeutának vagy a sportolónak kiválasztani a megfelelő opciót a kezelt terület és a fájdalom mértéke alapján. A narancssárga Spophy Flossband rugalmasabb, és kevesebb kompressziót biztosít. Különösenideális az első alkalmazáshoz minden olyan személy számára, akinek még nemvolt alkalma megismerkedni a "tissue flossing" módszerével, valamint kisebb ízületekre és izomterületekre történő alkalmazásra is ideális. A Black Spophy Flossband alkalmas a nagyobb ízületek és a terjedelmesebb izomcsoportok kezelésére.



Paraméterek

Alapinformációk

Típus Kötszer
Funkciók Regeneráló, Izomfájdalom csökkentése, Lábadozás
Használat Sport
Tulajdonságok Mosható anyag

Használat

Használat Egész test

Tápellátás

Tápellátás módja Táp nélkül
Kód:  SPTreha018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594202930033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20