Oldal frissítése

Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet

3,7 3 értékelés
Leárazás -10 %
7 990 Ft 8 890 Ft

Spophy Cupping szett, szilikon köpölyöző készlet

A Spophy Cupping Set köpölyöző szettet hatékony köpölyözéshez tervezték tűz vagy vákuumszivattyú használata nélkül. A készlet 4 köpölyözőt tartalmaz, amelyek orvosi minőségű szilikonból készültek, és 30, 40, 50 és 65 mm átmérőjűek. A köpölyöző tetejének megnyomásával optimális vákuumot érhetsz el, amely a bőrre alkalmazva megemeli a szöveteket és serkenti a vérkeringést. Használhatóka fascia masszírozására, az izmok ellazítására és aktiválására, a hatékony regenerációra és a nyirokmasszázsra egyaránt. A köpölyözők nagyon könnyen használhatók és ugyanilyen könnyen karbantarthatók. A Spophy Cupping Set rendkívül hatékony masszázseszköz.


Spophy Cupping Set köpölyöző szett legfőbb jellemzői

  • 4 darabos köpölyöző szett
  • Hatékony köpölyözéshez alkalmas tűz és vákuumszivattyú használata nélkül
  • Orvosi minőségű szilikonból készült
  • Serkenti a vérkeringést
  • Fascia masszírozása, valamint az izmok ellazítása és aktiválása ideális
  • Hatékony regenerációhoz és nyirokmasszázshoz ideális
  • A használata rendkívül egyszerű
  • Spophy Recovery Massage Oilhasználható a bőr puhítására és a csúszósság növelésére

Könnyen használható Spophy köpölyözők

Tisztítsd meg a bőrt azokon a területeken, ahol a köpölyözőket fogod alkalmazni.  Nyomd meg a tetejét a levegő kipréseléséhez, és nyomd az alkalmazás helyére. Várj egy darabig, amíg a vákuum elkezdi felemelni a bőrszövetet. A köpölyözők rögzítésekor ne hagyd őket hosszú ideig egy helyen, hogy elkerüld a zúzódásokat. Masszírozás közben finoman mozgasd az eszközt, és kerüld a bőr irritálását.

Figyelmeztetés a Spophy Cupping Set használatához

A köpölyözők nem alkalmasak cukorbetegség, visszérbetegség, rák, szívbetegség vagy egyéb egészségügyi problémák esetén, valamint vérhígítók szedése során. A Spophy lombikokat ne tedd a mosogatógépbe, csak meleg szappanos vízben tisztítsd meg. Gyermekek és állatok elől elzárva tartandó. A Spophy köpölyözők szilikonból készülnek, és allergiás reakciót okozhatnak. Latex-, PVC- és ftalátmentes.

Átmérő:
30, 40, 50 és 65 mm

Fontos információk:

Csak képzett szakember használhatja a szettet. A Spophy Banks nem megfelelő használata sérülést okozhat. Csak az ajánlott módon használd. Ne hagyd a Spophy köpölyözőt túl sokáig egy helyen. A köpölyözés átmeneti nyomokat okozhat a bőrön. A kezelés után a bőr érzékenysége átmenetileg megnőhet. Ne használd vénákon és artériákon. Ne használd nyílt sebeken, friss hegeken, leégett bőrön, irritált bőrön, ekcémás vagy gyulladt bőrön.Terhesség esetén a Spophy Banks alkalmazásával kapcsolatban forduljon orvoshoz.



Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Szilikon

Köpölyöző harangok száma

Köpölyöző harangok száma 4 db
Kód:  SPTreha002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594202930019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05