Oldal frissítése

Spokey Sprinter zöld-fekete

4,6 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Spokey Sprinter zöld-fekete

Specializált sporteszközök, a cég Spokey, amely már az üzleti életben több mint 11 éve, jön egy új csomag, ami üdvözlendő társ az utazások kerékpározás vagy sífutás túrák. Ez egy ultrakönnyű hátizsák súlya mindössze 395 gramm, 5 literes és aerodinamikai kialakítása, így ideális kerékpározás, kocogás vagy akár nagyobb távolságokra.

Annak érdekében, hogy viselje mindig kényelmes, felszerelt állítható pántok és széles mellkassal és csípő öv, hátizsák, hogy mindig tartsa be a megadott helyre. A hátizsák is van zseb víztartálya felvevőpiaca gyors frissítő sportolás közben tevékenység, oldalsó és elülső zseb és egy zseb a kis tételek.

Mert a sport lehet a mai autók alatt kockázatos vállalkozás, a gyártó van tapasztalata, és a terméket olyan jól felszerelt fényvisszaverő elemekkel és integrált mentési síp vészhelyzet esetére.

És amikor az utak fogott rossz idő, nem probléma, köszönhetően időjárásálló anyag, a mobiltelefon és egyéb dolgok miatt az elemek nenavlhnou.

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló osztályú anyag Diamond Ripstop
  • Térfogata 5 liter, súly 395 g
  • integrált síp
  • állítható pántok
  • Pocket víz felvevőpiaca könnyen iható

Műszaki adatok:

anyaga:
Diamond Ripstop

Szín:
Zöld - Fekete

kötet:
5 l

Szállító rendszer:
1 fő rekesz, 4 zseb

Egyéb jellemzők:
Csatlakozás a víz és a fejhallgató zsinórját
Állítható vállpánt
Széles derékszíj
A mellkasi öv
fényvisszaverő elemek

méretek:
22 x 5 x 48 cm

súly:
395 g

Úgy tervezték, hogy:
Futás, kerékpározás
 

Kód:  SPT452
Termékszám:  5901180317801
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10