Oldal frissítése

Spokey Sergo kötszer könyök

4,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Spokey Sergo kötszer könyök

Mondjon búcsút a fájdalmat

Ha szenved a kellemetlen fájdalom a könyök, próbálja meg az egyedülálló sávozás Spokey Sergo. A kötést fogja tenni a fájdalom enyhítésére, vagy sérülés, míg stretching izmok és az ízületek. Karcsúsító és felmelegedés ismét lesz képes gyakorolni a kedvenc tevékenysége. Nagy szerszám működik pontosan azon a ponton, a fájdalom és ugyanakkor nem fogja korlátozni a mozgás.

legfontosabb jellemzői

  • Enyhíti kényelmetlenséget vagy sérülést, míg nyújtás az izmok és izületek
  • Nyugtató hővédelem és feszesítő
  • A szabad mozgás
  • Minőségű anyagból, amely lehetővé teszi a bőrt lélegezni szabadon
  • könnyen letölthető
  • Anyaga: 58% Nylon, 7% Satyna, 35% gumi
  • Méret: univerzális

Rugalmas és légáteresztő anyagból

Kötszer Spokey Sergo készült kiváló minőségű és elasztikus anyag, amely keverék tartalmazza a nylon, satyny és gumi. Fájdalmas hely tökéletesen letöltés, meleg, és lehetővé teszik a bőrt lélegezni szabadon. Köszönhetően az univerzális méretek és könnyű tépőzáras kötést mindenki számára alkalmas. Spokey Sergo is kiemelkedik a modern design feldolgozás.

Kód:  SPT704
Termékszám:  5901180304542

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15