Oldal frissítése

Spokey Segro Pro bandázs, UNI méret

Kiegészítők a termékhez

Spokey Segro Pro bandázs, UNI méret

A Spokey SEGRO PRO bandázs a válasz az aktív életmódot kedvelők igényeire. Felbecsülhetetlen értékű sérülések, illetve megerőltetett ízületek vagy izmok esetén - ideális eszköz a kellemetlen érzés csökkentésére. Ráadásul azáltal, hogy melegen tartja az érintett területet, stabilizálja azt és csökkenti az ízületekre nehezedő terhelést, javítja a vérkeringést és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. A Spokey SEGRO PRO bandázst nagyon könnyű fel- és levenni.

A Spokey Segro Pro Knee Brace bandázs főbb jellemzői

  • A legjobb védelem a sérülések és a túlterhelés ellen
  • Stabilizálja és csökkenti az ízületet érő stresszt, miközben növeli a hőmérsékletet, ezáltal fokozza a véráramlást és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot
  • Nem korlátozza a mozgást, és nem csúszik a viselés során
  • Rugalmas anyagból készült, univerzális méretben, amely tökéletesen alkalmazkodik a test anatómiájához
  • Könnyű fel- és levenni
  • Anyag: 58% nejlon, 7% szatén, 35% gumi
  • Tépőzáras rögzítés
  • Univerzális méret

Védekezz a sérülésekkel szemben az erőnléti edzés során

Ízületeink gyakran vannak kitéve sérüléseknek és túlterhelésnek, különösen edzés közben, amikor egész testünk súlya terheli őket. Szereld fel magad a Spokey SEGRO PRO kötésekkel, amelyek támaszt nyújtanak és stabilizálják az ízületeket. A bandázs célja a terhelés csökkentése. A Spokey SEGRO PRO bandázs nemcsak az aktív sportolók számára kiváló választás - profilaktikus védelemként a fokozott terhelés során, hanem azok számára is alkalmas, akik sérülés után rehabilitáción vesznek részt.

Rugalmas és légáteresztő anyag, amely erősíti és stabilizálja az ízületeket

A Spokey SEGRO PRO kötés a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek lehetővé teszik a bőr számára a légzést. A bandázs anyaga szigeteli a nedvességet, megakadályozza a horzsolások és hólyagok kialakulását, és nagyon rugalmas is. A rugalmas anyag és az univerzális méret biztosítja a tökéletes illeszkedést a test anatómiájához. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a bandázs nem csúszik el viselés közben, és nem nyom sehol. A Spokey SEGRO PRO bandázsok nem korlátozzák a mozgást és stabilizálják az ízületeket. Használhatod őket a sérülések megelőzésére, az izmok vagy az ízületek túlterhelése elleni védelemre, vagy erősítő edzés közbeni támogatásra.

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Könyök

Méret

Méret UNI
Kód:  SPTspo431
Termékszám:  5905339417909

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15