Oldal frissítése

Spokey San Remo 28 l hűtőtáska színes csíkos mintával

7 190 Ft

Spokey San Remo 28 l hűtőtáska színes csíkos mintával

A Spokey SAN REMO termotáska pótolhatatlan társad lesz a nyári kirándulásokon. Mindennapi szállításra tervezték, így bárhová magaddal viheted. Mindent belepakolhatsz, aminek hidegnek kell maradnia - vizet, harapnivalókat, gyümölcsöt. Tökéletes lesz családi kirándulásokhoz, piknikekhez, strandra és mindenhova, ahol sok szükséges dolgot kell magaddal vinned. A tágas SAN REMO cipzáras táska nagy belső térrel rendelkezik, körülbelül 28 literes, amely kiváló minőségű cipzárral zárható. Kívül egy kisebb tépőzáras zseb található, amely ideális az apróbb dolgok számára, például telefonnak, pénztárcának vagy kulcsoknak. Az egészet erős és tartós vállpántok zárják le. A kiváló minőségű táska mindössze 510 grammos. A San Remo 600D poliészterből készült, és PE habbal van megerősítve, ami kiváló minőséget és tartósságot garantál. A belső réteg alumíniumból készült, így több órán keresztül frissen és hidegen tarthatja az italokat, rágcsálnivalókat és gyümölcsöket. A SAN REMO termikus táskát úgy tervezték, hogy sok tárgy elférjen benne, ugyanakkor praktikus táska is legyen, amelyet bárhová magaddal vihetsz. A SAN REMO táskákat az aktuális trendekhez igazodó egyedi megjelenés jellemzi. Az eredeti motívumok felkeltik a figyelmet és segítenek kifejezni egyéniségedet.

A Spokey San Remo termotáskák legfontosabb jellemzői

  • Nagyon tágas (28 liter) és egyben praktikus is
  • Hőszigetelése megakadályozza a tasak tartalmának felmelegedését, így több órán keresztül frissen és hidegen tarthatja az italokat, harapnivalókat és gyümölcsöket.
  • Belső cipzáras rekesszel és egy másik tépőzáras zsebbel van felszerelve az apróságok számára
  • 600D poliészterből készült és PE habbal van megerősítve, ami garantálja a kiváló minőséget és tartósságot
  • Úgy tervezték, hogy nagyszámú dolog elférjen benne, ugyanakkor praktikus táska legyen, amit bárhová magaddal vihetsz

Paraméterek

Méret

Szélesség 52 cm
Magasság 40 cm
Mélység 20 cm

Méret

Tömeg 0,55 kg
Űrtartalom 28 l

Tulajdonságok

Felszerelés Külső zseb
Viselési mód Válltáska, Kézitáska
Kód:  SPTspo542
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K943480

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15