Oldal frissítése

Spokey Qrider

Kiegészítők a termékhez

Spokey Qrider

Az ideális robogó egy kellemes sétát a városban. Az egész súlya mindössze 2,8 kg, könnyedén összehajtható és magánál kényelmesen a vállpánt. Útközben le kellően nagy kerekek keménysége 80A tökéletesen elnyeli a rezgéseket még egyenetlen talajon és aminőség biztosítása csapágyak állóképesség és a gyorsaság.
A csúszásmentes platform védi meg a megcsúszás, lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a vezetési pozíció, és van egy funkcionális hátsó fék. Kormány magassága állítható nagy jellem és puha kormány biztonságosan rögzítve van. Végül figyelemre méltó, eredeti grafikai tervezés. Élvezze a hosszú levelek robogó Spokey Qrider.

Legfontosabb jellemzők

  • Állítható kormány magasság, 92 cm
  • Kerék 14,5 cm, melynek keménysége 80 A PU és ellenálló csapágyak
  • Alumínium ötvözet és csúszásmentes platform
  • Puha fogantyú és hordszíj
  • Tanúsítvány EN 14619

További információk:

csapágyak:
ABEC 7
Kormány magasság:
max: 92 cm
Platform méretek:
47 x 10,5 cm
súly:
2,8 kg

Kód:  SPT4401
Termékszám:  5907640831108

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10