Oldal frissítése

Spokey Flexmat sárga

4,3 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Spokey Flexmat sárga

Ez egy nagyszerű eszköz, amely minden bizonnyal fog használni a gyakorlatok során a padlón. Kerül forgalomba pozitív sárga szín, ami biztosan kell hangolni, és motiválja a nagyobb teljesítmény. Nincs több fájó térd, vagy bármit, ami nyomja, valahol, és a testmozgás és a fáradságot. A szélei bevont szalag teljes hossza mentén. Ezért ez a hosszan tartó pad. Ez alkalmas igényes és a napi testmozgás. 

Az anyag, amelyből készült annak érdekében, hogy a betét maga nem mozog edzés közben az ellenkező irányba. Ezért a gyakorlatok vele, sokkal kényelmesebb. Nonskid neoprén is biztosítják, hogy a szőnyeg megtartja a formáját hosszú ideig, és nem lesz feleslegesen csavarodjon. A bónuszok gyakorlati szíjak és a fogantyú teszi, hogy könnyen szállítható.


méretek:
180 × 60 × 0,6 cm

Kód:  SPT2745
Termékszám:  5901180367035

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15