Oldal frissítése

Spokey Cayman Junior búvárszett, zöld

Spokey Cayman Junior búvárszett, zöld

Készen állnak a gyerekek a nyaraláson, hogy felfedezzék a víz alatti világot? Adjon nekik egy egyedülálló élményt ezzel a Spokey Cayman Junior búvárszemüveggel és búvárpipával! Szép, zöld színű, jellegzetes narancssárga tippel, amelynek célja elsősorban, hogy megakadályozza a víz bejutását felülről a pipába. A tengerpartról is könnyen figyelemmel kísérheti a gyerekeket.

A Spokey Cayman Junior búvárszett legfőbb jellemzői

  • Három rétegű, egy darabból álló edzett üveg búvárszemüveg
  • A pipa beépített szeleppel és zárral ellátott
  • A puha PVC megbízhatóan rögzíthető a fejhez
  • Állítható pánt és könnyű kezelhetőség
  • Ideális szett a szemüveggel és a pipával a szabadidős búvárkodáshoz
  • Kisebb méretű, így ideális gyerekek számára

Kiváló minőségű és tartós Spokey Cayman Junior szett

A Spokey Cayman Junior búvárkészlet kiváló minőségű anyagokból készült. A szemüveg edzett üveg. A továbbfejlesztett zöld keret pedig tömör PVC, valamint a teljes védőburkolat puha TPR gumi anyagból tevődik össze, kényelmesen illeszkedve a fejhez. Az állítható gumi szíj segítségével könnyedén testreszabható a szemüveg mérete a gyerekek számára, a pipa pedig egyszerűen bepattintható a forgó rögzítővel. Utóbbi kiegészítő egy szeleppel is felszerelt, amin keresztül kifújható a levegő, a zár pedig megakadályozza, hogy visszaömöljön bele a víz. Továbbá a pipa a tetején véd a hullámoktól és a felülről szivárgó víz ellen.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Zöld

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek
Kód:  SPTkn1876
Termékszám:  5907640836219
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20