Oldal frissítése

Spokey Bilbao ezüst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spokey Bilbao ezüst

Chcete se zbavit zbytečných kil navíc a zvýšit svoji fyzickou kondici? Azonban tartozik a munkateher, akik nem volt ideje, hogy szaladgálni tornatermek és sportközpontok? Akkor neked semmi sem könnyebb, mint gyakorló otthon. Napi segítség ez a tevékenység egy kerékpárt otthoni használatra tervezték fitness.

tulajdonságok

  • A kerékpár kínál 8 fok terhelés, terhelés vezérlés kézi
  • Lendkerék kb 4 kg
  • Pedálok biztonsági hevederek a láb
  • Pulsometr beépített fogantyúval
  • Beépített kerekek

Mobil és finomított minden részletében

Egyszerű keret kerékpár egy könnyűszerkezetes építési ideális kiegészítője a lakásban. Könnyen hordozható, tehát nem foglal sok helyet otthon. Ez leegyszerűsíti és a beépített kerekek. A kényelem edzés közben segít állítható a magassága.

A kerékpár fel van szerelve egy megbízható számítógépes és világos kijelzőn az alapvető funkciókat, mint idő, sebesség, távolság, elégetett kalóriát, és még a pulzus mérésére. Minőségi mágneses ellenállás lemezen nyolc nehézségi fokot. A rendszeres testmozgás a futópad elősegíti a zsírégetést a szervezetben, növeli a vitális kapacitás a tüdő, pozitív hatással van a vérnyomásra és a szív optimálisan terheli. Tegyél valamit az egészségedért és szobakerékpár Spokey Bilbao, sikerülni fog!

Műszaki adatok:

súly:
18 kg

Hajtogatott Méretek gép:
78,5 × 51 × 115 cm

Maximális terhelés:
100 kg

garancia:
5 év a vázra
2 év az alkatrészekre és a szokásos kopás

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 18 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 100 kg

Lendkerék

Lendkerék tömege 4 kg

Általános méretek

Mélység 78,5 cm
Szélesség 51 cm
Magasság 115 cm
Kód:  SPT4084
Termékszám:  5901180364416

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15