Oldal frissítése

Spokey Acapulco 12 l, levelek

4,4 12 értékelés
4 090 Ft

Spokey Acapulco 12 l, levelek

A Spokey ACAPULCO termotáska rendkívül praktikus és tágas a belső cipzáras rekesznek és egy további tépőzáras zsebnek köszönhetően az apróságok számára. Hőszigetelése megakadályozza a tasak tartalmának felmelegedését, így több órán keresztül képes frissen és hidegen tartani az italokat, rágcsálnivalókat és gyümölcsöket. 600D poliészterből készült, és PE habbal van megerősítve, ami kiváló minőséget és tartósságot garantál. Úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű holmit elférjen, és egyben praktikus táska legyen, amit bárhová magaddal vihetsz! Tökéletes társat keresel a nyári kirándulásokhoz? A Spokey ACAPULCO termikus táska kiválóan alkalmas családi kirándulásokra, piknikekre, strandra és mindenhova, ahol sok szükséges dolgot magával kell vinnie. Az ACAPULCO termotáska kellő mennyiségű tárgy tárolására készült, ugyanakkor praktikus táska, amit bárhová magaddal vihetsz! A szigetelő réteg segít a termékek akár több órán át tartó hidegen tartásában.

Egyedi design

Az ACAPULCO táskákat az aktuális trendekhez igazodó egyedi megjelenés jellemzi. Az eredeti motívumok felkeltik a figyelmet és segítenek kifejezni egyéniségét! Biztosak vagyunk benne, hogy ez a stílusos és ízléses termotáska lesz a kedvenc divatos kiegészítőd. A tágas ACAPULCO cipzáras táska nagy belső térrel rendelkezik, amely kiváló minőségű cipzárral zárható. Kívül egy kisebb zseb található. Tárolhatod benne azokat a szükséges apróságokat, amelyeket azonnal kéznél szeretnél tartani, például telefont, pénztárcát vagy kulcsokat. A táska formája és méretei (39 × 15 × 27 cm), amelyeket a shopper táskákból ismerünk és mindent kényelmesen el tudsz benne pakolni. Az egészet erős és tartós vállpántok zárják le. A kiváló minőségű ACAPULCO táska súlya mindössze 285 g! Az ACAPULCO 600D poliészterből készül, és PE habbal van megerősítve, ami kiváló minőséget és tartósságot garantál. A belső réteg alumíniumból készült, így több órán keresztül frissen és hidegen tarthatja az italokat, rágcsálnivalókat és gyümölcsöket.

Paraméterek

Méret

Szélesség 39 cm
Magasság 27 cm
Mélység 15 cm

Méret

Tömeg 0,28 kg
Űrtartalom 12 l

Tulajdonságok

Felszerelés Belső zseb
Viselési mód Válltáska, Kézitáska
Kód:  SPTspo517
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K942794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15