Oldal frissítése

Speedo Jet V2 Google sötétkék Au / clear

Speedo Jet V2 Google sötétkék Au / clear

Úszószemüveg Speedo Jet ideális képzési és szabadidő. Ezek hipoallergén szilikon.Silicon is dupla heveder, ami szintén könnyen állítható a kényelmes illeszkedést. Az alak a pályák garantálja amikor úszás nagyon jó láthatóságot. Očnice jsou odolné vůči mlžení, jelikož jsou standardně vybaveny antifogovou vrstvou a také UV filtrem, který odráží proniknutí škodlivého UV záření. További előny, állítható orrnyereg különböző arc formák. Kék / világos. 

legfontosabb jellemzői

  • úszószemüveg
  • A képzés és a szabadidő
  • Hipoallergén szilikon tömítés
  • Szilikon dupla heveder
  • Tökéletes forma gyűszű
  • Hüvelyek ellenálló párásodást
  • Kék / clear

Antifogová réteg

Szemüveg büszkélkedhet antifogovou vagy páramentesítő réteggel. Ez jelentős mértékben megakadályozza a párásodást a szem belsejében aljzatok. Használat után szemüveg csak öblítse le tiszta vízzel, és hagyjuk megszáradni. Szemüveg is dörzsölje ellen semmit réteg javíthatatlan károsodását. UV szűrő elnyeli a káros UVA és UVB sugarak szemsérülést okozhatnak. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Kék

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek, Női, Férfi

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek, Női, Férfi
Kód:  SPT6685
Termékszám:  5051746938275

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20