Oldal frissítése

Úszó sapka Speedo Long Hair Cap Au blue kék

4,0 1 értékelés

Úszó sapka Speedo Long Hair Cap Au blue kék

Keresi úszósapka, ami elegendő kapacitással, hogy kényelmesen fedett és a hosszú haj? Ezzel sapka nem csak, hogy a haja nem zavarja úszás, hanem megvédi a káros klórt. Cap nőtt mennyiség, amit minden rakoncátlan haj megfékezni és a szilícium-kialakítás, ami a haj száraz marad. Hogy megakadályozzák a kellemetlen szárazsága és törékenység, a haj és akkor is kap az az előnye, amikor úszás csökkenti a víz ellenállását.   

legfontosabb jellemzői

  • Egy kaptafára kiterjesztett helyet a hosszú vagy vastag haj
  • Alkalmas mind a szórakoztató és versenyképes felhasználása
  • Vízálló szilikon tervezés
  • Egyre kék tervezés

Ellenőrzött minőség

Speedo márka ben alakult több mint egy évszázaddal ezelőtt, és az egész célja az úszók és hogy szükség van rájuk. Pihen a babérjain, és folyamatosan fejleszt és alkalmaz új technológiát, így az anyag ez a márka is megtalálható az élsportolók. A több évtizedes tapasztalat előállítása során felhasznált minőségi eszközök szolgálnak majd nagy úszásra. Mindez vonatkozik erre úszósapka, amelyen keresztül el lehet jutni az úszás még jobb eredményeket, és a haja nem szenvednek az intézkedés a klór. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Kék

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Kód:  SPT6687
Termékszám:  5051746938008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15