Oldal frissítése

Speed Badminton kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Speed Badminton kék

A Speed Badminton tollasütő szettel önfeledten élvezheti kedvenc páros játékát, akár már 3 éves kortól. A készlet tartalmaz két tollaslabdaütőt és öt labdát. Mindezt  a készlethez tartozó praktikus csomagolásban tárolhatja, így könnyen magával viheti bármilyen kirándulásra, vakációra indul. A szettet minőségi kivitelezés jellemzi, ami garantálja az összes tartozék hosszú élettartamát

Paraméterek:
A készlet tartalma:2 db tollasütő5 db  labdaTok
A szett méretei:
5,5 x 22 x 59 cm
Tömege:
600 g
Szín:
kék
Ajánlott kor:
3+
A tollaslabda szett megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 /ES európai parlamenti és tanácsi  irányelveknek. Természetesen CE (Európai Tanács) megfelesi nyilatkozatot is mellékelünk.

Kód:  HRAa3641
Termékszám:  8594166099111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20