Oldal frissítése

Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spalding NBA player ball Dirk Nowitzki

Merüljön el a játékban és legyen olyan, mint a kedvenc kosárlabda játékosa! A Spalding létrehozta a különleges kiadású kosárlabdáit, amely a világ legjobb játékosait ábrázolja és ezáltal lehetővé tette a rajongók számára, hogy eldobják a jellegtelen kosárlabdájukat és megmutassák, hogy ki az ő sztárjuk. Az újszerű designt kiegészíti a fénykép és az aláírás, a másik oldalt pedig a Spalding logó és a mezszám. Ezzel az egyedi kosárlabdával az egyik kosár fog jönni a másik után.

Mit kap?

  • Eredeti kosárlabda a legjobb NBA játékosokkal
  • Minőségi és nagyon jól kidolgozott kosárlabda, sokéves tradícióval
  • Különbözzön másoktól és mutassa meg a véleményét
  • Még a legmenőbbek is irigyelni fogják
  • Két különböző méret a gyerekeknek és a felnőtteknek

Ki van a labdán?

Dirk Nowitzki egy német kosárlabdázó, aki az NBA-ben a Dallas Mavericks csapatnál játszik. Ő a 41-es számú játékos, akit a kiváló és pontos dobásainak köszönhetően ismerhető fel, és legyen szó akár a középtávolságokról vagy akár a hosszabb távolságokról való, azaz a hárompontos dobásokról. Ennek köszönhetően több pozícióban is képes játszani, és így a csapatát 11 egymást követő rájátszásig juttatta el. A 2011-es évben megnyerték a bajnoki címet és Dirk pedig az egész finálé legértékesebb játékosa lett. Ezzel egyidőben az NBA történelem első olyan európai játékosa is lett, aki megszerezte ezt a rangos címet. Ezáltal a neve igazoltan került bele a kosárlaba történelmébe.

 
Kód:  SPTms0307nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05