Oldal frissítése

Spalding NBA player ball Lebron James 5-ös méretű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spalding NBA player ball Lebron James 5-ös méretű

Feledkezzen bele a játékba, és játsszon, mint a kedvenc NBA játékosa. A Spalding kiadta a világ legjobb kosarasait ábrázoló labdáit, így lehetővé teszi, hogy a rajongók a labda eldobásával megmutassák, ki az igazi példaképük. A modern design-t egy fénykép és aláírás díszíti, a másik oldalon pedig a Spalding logója található a csapat számával. Ezzel az egyedi labdával az egyik kosarat dobhatja a másik után.

Miért van rá szüksége?

  • Egyedi kosárlabda az NBA legjobb játékosaival
  • Minőségi és jól kidolgozott labda, melyet a tradíció igazol
  • Legyen egyedi, fejezze ki a véleményét
  • A csapat legnagyobb ászai is irigyelni fogják
  • Két különböző méret gyerekek és felnőttek számára

Ki van a labdán?

Az NBA-s James Lebron egy profi kosárlabdázó, aki a Cleveland Cavaliers csapat tagja. A "King James" becenevet bátorságával és tehetségével érdemelte ki, helyet szerzett magának a világ legjobb játékosai között. Elnyerte az MVP (legértékesebb játékos) címet a 2008-2009-es és a 2009-2010-es szezonban. Mint a Cleveland kulcsjátékosa, többször rájátszásba vezette a csapatot, 2016-ban az ő részvételével nyert a csapat. Többször kapott különböző elismerést az USA színeiben is, többek között aranyérmet a pekingi nyári olimpiai játékokon. 

Paraméterek

Labda mérete

Labda mérete 5

Anyag

Anyag Radír

Rendeltetés

Rendeltetés Beltéri
Kód:  SPTms0295
Termékszám:  4051309519164

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10