Oldal frissítése

Spalding NBA Tony Parker kosárlabda

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spalding NBA Tony Parker kosárlabda

Merülj el a játékban és játssz úgy, mint kedvenc NBA csillagod. A Spalding létrehozott egy labdát a világ legjobb kosárlabda játékosainak mintázatával egy rendkívül speciális kiadás részeként, amely lehetővé teszi, hogy miközben csont nélkül zsákolsz a labdával, kifejezheted kedvenc játékosod iránti rajongásodat is. A labda egyedi designját az egyik oldalon a játékos fényképe és aláírása egészíti ki, a másik oldalon pedig a Spalding logója és a játékos mezszáma található. Ezzel ez egyedülálló labdával egyik kosarat a másik után dobod majd.

Mit kapsz?

  • Eredeti kosárlabdát a legjobb NBA játékosokkal
  • Egy minőségi és nagyon jól megmunkált labdát évek óta bevált hagyományokkal
  • Megkülönböztetheted magad másoktól és kinyilváníthatod véleményed
  • Csapatod legjobb játékosai is irigyelni fognak
  • Két különböző méret gyermekek és felnőttek számára

Ki van a labdán?

Tony Parker egy francia NBA kosárlabda játékos a San Antonio Spurs csapat tagjaként. Tartalék hátvédként érkezett a csapatba, de tehetségének köszönhetően már az első éve során a csapat vezető játékosai közé került. Pályafutása során rengeteg kitüntetést érdemelt ki, jónéhány medált nyert az Európa-bajnokságokon és töbször is jelölve volt az NBA All-Star game tagjává.

 
Kód:  SPTms0299nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20