Oldal frissítése

Sony SmartBand 2 SWR12 Fehér

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SmartBand 2 SWR12 Fehér

Lépj szintet mobil eszközöddel. Ezzel a nagyszerű kiegészítővel a külvilággal való kommunikációban minőségi változást tapasztalhatsz. E divatos és letisztult megjelenésű karkötővel mindig tökéletes rálátással rendelkezhetsz sporttevékenységeidre, bejövő hívásaidra és szöveges üzeneteidre.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes segítség a mindennapi életben
  • Diszkrét figyelmeztetés hívások vagy üzenetek esetén
  • Átfogó képet ad sprottevékenységeiről
  • Kiváló akkumulátor élettartam
  • Cserélhető karkötő több színben
  • Egyszerűen párosításható mobil eszközével

Divatos kiegészítő mindenkinek

Ez a kis kiegészítő magát karórának álcázva finoman gazdagítja napi sport-, munka- és szabadidős ruházatodat. Fő alkotórésze egy könnyen cserélhető szilikon pánt. Ez végtelen színkombinációt tesz lehetővé. Érintőképernyője kemény, ellenálló műanyag burkolatba lett ágyazva. Ha egyszer feveszed, nem akarod többé levenni. Ezért tettük három méter mélységig vízállóvá. Az akkumulátort elegendő 48 óránként tölteni. Bluetooth 4.0 használatával könnyen kapcsolódik telefonoddal vagy tableteddel. iOS 8.2 és Android 4.4-től felfelé kompatibilis bármely operációs rendszerrel.

Végtelen lehetőségek

Karkötőd igaz barátként jelzi a bejövő üzeneteket, e-maileket és hívásokat. A finom rezgés és LED jel nem vonja el figyelmed a munkában vagy egy fontos találkozón. Az óra azt is lehetővé teszi, hogy végigböngészd naptárad a telefonodon. Az ébredés szintén nem probléma. A karkötő bizonyosan nem marad az ágyban.
Kövesd nyomon napi rutinod, pulzusod séta vagy sportolás során. A karkötőt a Lifelog alkalmazással használva pontosan tudni fogod, hány lépést tettél meg a nap folyamán, milyen minőségű volt az alvásod, vagy hogy hány kalóriát égettél el. Ezzel az apró kiegészítővel igazán kézbe veheted az életed.

Paraméterek

Funkciók

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 48 óra (2 nap)
Kód:  SOM3055a1c
Termékszám:  1294-1603
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10