Oldal frissítése

Škoda Vision

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Škoda Vision

A Škoda Vision ergonomikus iskolatáskával a hátán gyermeke örömmel fog iskolába járni, hiszen lenyűgöző kék design-jával, amelyet Škoda Vision autó motívuma díszít, minden autó rajongó fiú figyelmét megragadja. Legfőbb előnye az alacsony, mindössze 1 kg-os tömege, szilárd szerkezete, és nem utolsósorban minőségi kivitelezése. Anatómiai kialakítású hátlapjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a hátra, ezáltal kényelmes viselet biztosít az iskolások számára. Az iskolatáska további extrája a mellkasi öv, amely gondoskodik az optimális tehereloszlásról a háton, emellett puha pántokkal rendelkezik, amelyek gyermeke magasságának megfelelően állíthatók be.

Fő sajátosságok

  • Alacsony tömeg és szilárd szerkezet
  • Ergonomikus kialakítás
  • Mellkasi öv az optimális teherelosztás érdekében
  • Állítható, széles puha pántok
  • Fidlock mágneses zár
  • Fényvisszaverő elemek
  • Tágas rekeszek és zsebek erős cipzárral

A hátizsák automatikusan záródó Fidlock mágneses zárral büszkélkedhet, melynek köszönhetően a diákok rendkívül könnyen, akár egy kézzel is kinyithatják táskájukat. Elegendő csupán hozzáérinteni a táska fedelét, s a mágneses zár magától lezárja táskát. A fokozott biztonság érdekében az iskolatáskát fényvisszaverő elemekkel látták el, amelyek gondoskodnak gyermeke jó láthatóságáról rossz fényviszonyok mellett is.

Bőséges rakodótér

A hátizsák rendkívül bőséges rakodóteret kínál. Az erős cipzárral ellátott, tágas rekeszekben minden probléma nélkül elfér az összes tankönyv, füzet és egyéb iskolai segédeszközök. Szilárd elválasztója gondoskodik a táska belsejének átlátható felosztásáról. Az elülső cipzáras zseb alkalmas tolltartó vagy a tízórai tárolására. A hátizsák mindkét oldalán található egy-egy zseb, amelyekben remekül elfér az üdítős üveg vagy egyéb apróságok. A kényelmes, ellenálló és praktikus Škoda Vision iskolatáska garantáltan nélkülözhetetlen segítőtársává válik minden kisdiáknak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 37 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,1 kg
Űrtartalom 17 l
Kód:  HRAkn0735
Termékszám:  8591577043573

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15