Oldal frissítése

SKLZ Trigger Strap, akupresszúrás segédeszköz

Kiegészítők a termékhez

SKLZ Trigger Strap, akupresszúrás segédeszköz

Az SKLZ Trigger Strap egy akupresszúrás segédeszköz, amely masszázslabdával ellátott heveder formájában hatékony akupresszúrát és masszázst tesz lehetővé. A segédeszköz használatával nyomást gyakorolhatunk a triggerpontokra, ami enyhíti a fájdalmat, felgyorsítja a regenerációt és javítja a mobilitást. A hosszú hevedernek köszönhetően a test minden részén használható, és a speciálisan kialakított masszázsszakasz biztosítja a hatékony triggerpont-terápiát, amely fontos szerepet játszik az izmok jobb felmelegedésében és a terhelés utáni regenercióban. A SKLZ Trigger Strap igazán praktikus eszköz profi és hobbi sportolóknak egyaránt.

Az SKLZ Trigger Strap legfontosabb jellemzői

  • Akupresszúrás kezelés
  • Profi sportolók igényei alapján
  • SKLZ Trigger Strap hatékony akupresszúrához és masszázshoz
  • Biztosítja a triggerpontok lazítását
  • Enyhíti a fájdalmat, felgyorsítja a regenerációt, javítja a mobilitást
  • A hosszú hevedernek köszönhetően az egész testen használható
  • Edzés előtt, közben és utána is alkalmazható
  • Fekete szín

Sokoldalú használat

Az SKLZ Trigger Strap használata nagyon egyszerű és sokoldalú. Kompakt méretének köszönhetően magaddal viheted az edzésre vagy a meccsre, hogy használhasd sportolás előtt, vagy utána és akár közben is. A professzionális sportolók által inspirált eszközt pontosan tervezték, hogy mérete és tulajdonságai lehetővé tegyék a lehető leghatékonyabb triggerpont-terápiát.


Kód:  SPTsklz0082
Termékszám:  849102028600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15