Oldal frissítése

SKLZ Trainer Roller, masszázshenger 15 cm x 51 cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKLZ Trainer Roller, masszázshenger 15 cm x 51 cm

Az SKLZ Trainer Roller  masszázshenger minden profi és hobbisportoló számára ideális segédeszköz. Használata nem csak masszázs célokra alkalmas, hanem a henger segít az izmok rugalmasságának növelésében, a jobb és gyorsabb regenerálódásban, és ezzel az izmok teljesítményének helyreállításában. A masszázs segédeszközt edzés előtt a bemelegítés részeként és edzés után is használhatod az aktív regeneráció részeként. A henger kiemelkedik kemény habszivacs szerkezetével, és kifejezetten a mindennapi intenzív használatra tervezték.  A masszázshengeren ábrázolt gyakorlatokból is ihletet meríthetsz. Gondoskodj az izmaidról a terhelés előtt és után az SKLZ Trainer Roller segítségével.

Az SKLZ Trainer Roller masszázs segédeszköz fő jellemzői

  • Masszázshenger
  • Segít növelni az izmok rugalmasságát és gyorsabban regenerálódni
  • Ajánlott az edzés előtt és után is használni
  • SKLZ Trainer Roller kemény habszivacs szerkezettel
  • Gyakorlatok ábrái közvetlenül a hengeren
  • Mindennapos intenzív használatra tervezték
  • Színváltozat: fekete

Edzés előtt és után

A masszázshengert nemcsak edzés előtt, a bemelegítés részeként ajánlott használni, hanem az edzés után is. Használata csökkenti a nagy izomcsoportok sérülésének valószínűségét. Az edzés utáni aktív regeneráció keretében segít megnövelni az oxigén áramlását és enyhíteni az izomfeszültséget. Az SKLZ Barrel Roller Firm egyszerűen egy nagyon praktikus segédeszköz a szövetek regenerálására.

            

Méretek:
51 × 15 cm

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Fekete
Hossz 51 cm
Átmérő 15 cm
Típus Sima
Kód:  SPTsklz0072
Termékszám:  849102028945

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05