Oldal frissítése

SKLZ Med Ball, medicinlabda 3,6 kg

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKLZ Med Ball, medicinlabda 3,6 kg

Használd a legjobb és legjobb minőségű felszerelést az edzések során! A 3,6 kg tömegű SKLZ Med Ball medicinlabda kiterjesztheti a sport- vagy rehabilitációs program spektrumát és javíthatja az erőnlétet, a sebességet és a rugalmasságot. Innovatív csúszásgátló felülettel büszkélkedhet, aminek köszönhetően jól lehet vele dolgozni és jobban lehet irányítani. Felülete biztosítja, hogy egyenletesen pattanjon vissza a talajról vagy a falról is, így különböző edzéstípusokhoz lehet használni. És jól néz ki - modern narancssárga design jellemzi.

A 3,6 kg-os SKLZ Med Ball legfontosabb jellemzői 

  • A SKLZ Med Ball medicinlabda különböző edzéstípusokhoz, egyéni és páros gyakorlatokhoz vagy akár falnál is használható
  • Csúszásgátló felülettel rendelkezik a jobb irányíthatóság érdekében
  • Az innovatív felületnek köszönhetően egyenletesen pattan vissza a falról és a talajról

Paraméterek

Tömeg

Egy darab tömege 3,6 kg

Típus

Típus Klasszikus

Tömeg

Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  SPTsklz0062
Termékszám:  849102029027

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20