Oldal frissítése

SKLZ Massage Bar, masszázs rúd

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKLZ Massage Bar, masszázs rúd

A SKLZ Massage Bar egy masszázs rúd, amely profi és hobbi sportolók számára egyaránt ideális eszköz a hatékony masszírozáshoz. Markolata optimális nyomást biztosít a masszázshoz, serkenti a vérkeringést és beindítja a regenerációt. Használata alkalmas az izomszövet ellazítására és az izomláz kezelésében is hatékony. A puha anyagnak és az egyedülálló golyóscsapágyrendszernek köszönhetően finoman masszíroz kellemetlen bőrirritáció nélkül. A kényelmes használatot az ergonomikus és antibakteriális markolat garantálja. Az SKLZ Massage Bar a test egész felületén használható.

Az SKLZ Massage Bar legfontosabb jellemzői

  • Masszázs rúd
  • Optimális nyomásszabályozás a markolat kialakításának köszönhetően
  • Serkenti az izmok vérkeringését, beindítja a regenerációt
  • Alkalmas az izomszövetek ellazításához 
  • Különleges golyóscsapágyrendszer
  • SKLZ Massage Bar ergonómikus markolattal
  • Fekete – sárga színkombináció

Hatékony masszázs és az izmok regenerálódása

Az SKLZ Massage Bar nagyon hatékony masszázs segédeszköz, amely az edzés után aktív pihenést és gyorsabb izomgyógyulást biztosít. Relaxációs terápiával segíti az izomfájdalom megszüntetését. Az egyedülálló golyóscsapágyrendszer rendkívül hatékony masszázst tesz lehetővé, amely alapja a megfelelő regenerációnak minden edzés és testmozgás után.

Hossz:
50 cm


Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Sárga

Hosszúság

Hossz 50 cm
Kód:  SPTsklz0087
Termékszám:  849102016881

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20