Oldal frissítése

SKLZ AccuStick, akupresszúrás masszázs rúd

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SKLZ AccuStick, akupresszúrás masszázs rúd

A SKLZ AccuStick akupresszúrához és testmasszázshoz tervezett masszázs rúd profi és hobbi sportolók számára egyaránt ideális eszköz. Kialakításának köszönhetően felmelegíti az izmokat terhelés előtt, edzés után pedig hatékonyan segíti a regenerációt. A különleges formatervezés számtalan masszázsterületre teszi alkalmassá. A rúd görbülete és golyós végződése masszírozza és igazán hatékonyan lazítja el az igénybe vett területet. Használatával gyorsabb a felépülés, miközben a triggerpontok oldását is elvégzi.   A rúd kemény és tartós anyagból készült, amely nem igényel karbantartást. Az SKLZ AccuStick segítségével ellazulnak a test izmai és gyorsabb regenerálódás biztosított.

A SKLZ AccuStick masszázs eszköz legfontosabb jellemzői

  • Masszázs rúd
  • Teljes testmasszázshoz és akupresszúrához 
  • Bemelegíti az izmokat terhelés előtt és utána hatékony regenerálódást biztosít
  • Használatával gyorsabban oldhatók a triggerpontok 
  • Erőteljes masszázs a különleges kialakításnak köszönhetően
  • Kemény és tartós anyagból készült
  • Szín: sárga

Könnyen kezelhető

Az SKLZ AccuStick masszázsrúd teljesen egyedi alakja és kialakítása biztosítja a szükséges hatást, hogy ellazítsa a test bármely pontját, miközben az izomszövetek mélyebb rétegére nyomást gyakorol, azonnali megkönnyebbülést biztosítva. Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően könnyedén magaddal viheted az edzésre, a meccsre vagy az utazásra. A SKLZ AccuStick számos lehetőséget kínál a masszázshoz, ezáltal az izmok lazításához és regenerációjához.


Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Kód:  SPTsklz0079
Termékszám:  849102027252

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10