Oldal frissítése

Skatey 150L Wood Art

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Skatey 150L Wood Art

A Skatey elektromos gördeszkája a legjobb választás mindenki számára, aki szeret új és izgalmas utazási módokat felfedezni az iskolába menet, kirándulásokon vagy szabadságon. Az új 150L modellt a legújabb lítium akkumulátorral szereltük fel, ezzel is biztosítva a gyors, 2 órás töltési időt és a hihetetlen, 17 kilométeres hatótávolságot. Könnyű, 5 kg-os súlyának és 80 cm-es kompakt méretének köszönhetően igazán könnyen kezelhető. A deszka "kicktail" kialakítású, ami segít, hogy tömegközéppontod a deszka közepén legyen, ezzel is könnyítve a menet közbeni egyensúlyozást. A deszka felső lapját csúszásmentes felülettel vontuk be, így nem kell aggódnod a biztonságért. 

A Skatey egyedülálló

  • 17 km-es hatótáv
  • Gyors töltés
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Maximális sebesség akár 15 km/h
  • 3 sebességi fokozat
  • Kiváló minőségű, nagy kerekek az egyenetlen terephez

Stílusos közlekedés

A csomag tartalmaz egy bluetooth-os távirányítót is, amivel könnyedén kezelheted a deszkát: egyszerűen gyorsíthatsz vagy lassíthatsz. Láthatod az akku aktuális töltöttségi szintjét is. A hatékony energiagazdálkodás érdekében az akkumulátor 5 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol. Még nincs tapasztalatod a gördeszkázásban? Nem probléma! A Skateyt biztonsági funkciókkal is elláttuk kezdők számára, így hamar belejössz majd a használatába! 
 

A gördeszkázás innovációja karnyújtásnyira 

A gördeszkák az utcák jelképei az 1940-es évek óta, azaz azóta, hogy feltalálták őket az Egyesült Államokban. A világ azóta is megőrül értük, legyen szó kicsiról, nagyról, vagy bármilyen egzotikus anyagúról. Ez a gördeszka viszont mind közül kitűnik majd. Nem csak design-jával, de kimagasló minőségével is. Ne várj te sem, hogy felfedezd az utakat ezzel az egyedi eszközzel! 

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 60 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 17 km
Maximális sebesség 15 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 150 W

Tömeg

Tömeg 5 kg

Motorok száma

Motorok száma 1

Távirányítás

Sebesség irányítása Távirányítás

Hossz

Hossz 80 cm
Kód:  SPTsc384
Termékszám:  8718868472700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05