Oldal frissítése

Sissel Yoga Mat jógaszőnyeg, virágmintás, zöld

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sissel Yoga Mat jógaszőnyeg, virágmintás, zöld

Megfelelő fizikai aktivitás legyen egy normális része az életünknek, ha el akarjuk kerülni az életmód betegségek vagy hátfájás. Vannak, akik inkább a kerékpározás, különböző színű jóga, fitness, pilates, torna, stb Ahhoz, hogy Ön igazán jól képzett, ez attól is függ választott gyakorlat mat. És mi a helyzet Sissel Jógaszőnyeg virág - igazolt csúszásgátló szőnyeg jógik?

legfontosabb jellemzői

  • csúszásgátló és higiénikus
  • szerves anyagból
  • nélkül a ftalátok
  • könnyen hordozható - csak omlik össze egy tekercs
  • jógik
  • vidám design színes virágok

Színes és könnyen hordozható

Bárki, aki foglalkozik a jóga gyakorlatok lehet mondani, hogy nem a jó gyakorlat mat elengedhetetlen. Mat jógaszőnyeg Sissel Flower Úgy készült szerves anyagok design színes virágok nélkül a ftalátok. A párna kellően hosszú és csúszás, ezen túlmenően az is varrt szövet erejét. Sissel Jógaszőnyeg virág kényelmesen hordozható, felszerelt pántot roll up egy tekercs. Anyag párna könnyen tisztítható és karbantartható.

méretek:
173 × 60 × 0,4 cm

Szín:
zöld

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Méretek

Hossz 173 cm
Szélesség 60 cm
Vastagság 0,4 cm

Konstrukció

Szín Zöld

Anyag

Anyag PVC
Kód:  SPT6703
Termékszám:  4250694702711
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05