Oldal frissítése

Sissel Pilates és jóga szőnyeg

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sissel Pilates és jóga szőnyeg

A megfelelő fizikai aktivitás olyan normának számít a mindennapi életben, amellyel a modern életstílusunkkal együttjáró betegségeket és hátfájdalmakat szeretnénk kivédeni. Vannak, akik a biciklizést kedvelik, mások pedig a jóga, a fitness, a pilates nyújtógyakorlatok illetve a gimnasztikai tornagyakorlatok rajongói. A jó edzés egyik alapfeltétele a jó sportszőnyeg kiválasztása. És éppen ez az , amiben a Sissel Pilates és jógaszőnyeg igazán jó - hiszen ez egy speciálisan a joga és pilates gyakorlatokhoz tervezett szőnyeg.

Legfontosabb jellemzők

  • csúszásgátlós és higiénikus felülettel
  • erős, szegényezett szövet
  • organikus anyagból készült
  • elkészítéséhez nem használtak sem ftalátokat , sem pedig latexet
  • könnyen hordozható - összetekerhető
  • jóga vagy pilates gyakorlatokhoz

Higiénia és könnyen hordozhatóság

Azok , akik pilates vagy jógaórákon vesznek részt, mind úgy vélik a minőségi szőnyegen sok múlik. Ez a jógaszőnyeg organikus anyagból készült, ftalátok és latex nélkül, így előnyös azoknak, akik tudatosan igyekeznek kerülni a mérgező anyagokat, vagy allergiásak a latexra. A szőnyeg megfelelő hosszúsággal és csúszásmentes felülettel rendelkezik. A Sissel pilates- és jógaszőnyeg könnyen hordozható, összetekerhető és összecsomagolható. A matrac anyaga révén könnyen tisztítható és karbantartható.

Méretei:
180 × 60 × 0,6 cm

Paraméterek

Méretek

Hossz 170 cm
Szélesség 60 cm
Vastagság 0,6 cm

Anyag

Anyag PVC

Szín

Szín Piros

Tulajdonságok

Típus Jógamatrac
Kód:  SPTms1986
Termékszám:  4250694702001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10