Oldal frissítése

Sissel Gél szemmaszk

3,6 6 értékelés
4 090 Ft

Sissel Gél szemmaszk

Miután egy nehéz fárasztó nap, mindenki megérdemel egy pihenés. A maszk alatt a szemét, a svéd márka Sissel, tele gél gyöngyházfényű joga van pihenésre. Megfázás lehet alkalmazni, hogy a duzzanat csökkentésére, és égő, bőrpír vagy ő pillanata újramelegítés a mikrohullámú és élvezze a domborzat arcüreggyulladás, szénanátha és más nyomorúság. A gél bevonat anatómiai kialakítású még nagyobb kényelem és ugyanakkor lehet használni többször. Sissel maszk megtalálja a helyét minden háztartásban.

A fő előnyök

  • Szem maszk egy gyöngyházfényű gél tömés
  • Meg lehet alkalmazni a hideg vagy meleg
  • Az anatómiai formát a kényelem
  • újrafelhasználás

specifikációk:

alkalmazás:
Meg lehet hűteni hűtőszekrényben vagy vízben melegítettük, vagy egy mikrohullámú sütőben. A fűtési a mikrohullámú újramelegítés 15 másodpercig teljesítmény 700 W. Ahhoz, hogy helyezze be a hideg 2 órán át hűtőszekrényben.

méretek:
22 x 10 cm

Szín:
kék

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Fej

Méretek

Magasság 10 cm
Szélesség 20 cm

Hatás

Hatás Melegítő, Hűsítő
Kód:  SPTms1980
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4250694711928
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15