Oldal frissítése

Sirocco T-1039 / 3-60 ABS ezüst

4,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sirocco T-1039 / 3-60 ABS ezüst

Az ezüst színű Sirocco T-1039/3-60 bőrönd ajánlott terhelhetősége 20kg, és a 70 literes űrtartalmának, valamint a közepes méretének köszönhetően tökéletesen ideális utazások vagy nyaralások alkalmával. Elegáns, bordázott kialakítással, könnyű szerkezettel és tágas, belső rakodótérrel rendelkezik, amely kettéválasztható egy textil válaszfallal. Cipzárral záródik, amelynek mindkét cipzárkocsija számzárba zárható. A bőrönd használata nagyon egyszerű a teleszkopikus húzókarnak és a jó minőségű, 360°-ban elforduló kerekeknek köszönhetően. 

A fő előnyök

  • Az ajánlott terhelhetősége 20 kg
  • Ezüst színű, bordázott, elegáns design
  • Ultra könnyű szerkezet
  • Cipzárral záródik
  • TSA kódzár
  • Teleszkópos húzókar
  • Jó minőségű, 360°-ban elforgó kerekek
  • Belső, rögzítő pántok

Megbízható segítség útközben

A bőrönd mobil rendszere a bőrönd belsejében kapott helyet egy textil bélés alatt, amely védi a károsodástól használat közben. A tetején és az oldalán egy műanyag fogantyú található. A bőrönd belsejéből nem hiányoznak a praktikus, rögzítő pántok sem, amelyek segítségével rögzítheti a becsomagolt holmikat. Jó minőségű ABS anyagból gyártották, amely ellenáll bármilyen károsodásnak. Az M-es méretű bőrönd súlya 3,4 kg, a magassága kerekestül és felső fogantyústul 65 cm. Válassza ezt a kiváló minőségű Sirocco bőröndöt a kényelmes utazáshoz! 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3,4 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 70 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 65 cm
Szélesség 43 cm
Hosszúság/mélység 27 cm

Méret

Táska mérete M

Felszerelés

Felszerelés Rögzítőpántok, Belső elválasztó
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás Számzár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete M
Kód:  SPT5030
Termékszám:  5021627301849

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20