Oldal frissítése

Sigma Sportster fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Sportster fekete

A Sigma Sportster elülső lámpa CREE LED technológiával rendelkezik, amelynek fényereje 40 LUX. Tökéletesen megvilágítja az utat és környezetét, valamint hosszan világít. A fénye tiszta és világos. A lámpa időtálló és elegáns designnal rendelkezik hála az alumíniumszerkezetnek. Kiváló minőségű anyagokból készült. A lámpa vízálló, és még a rossz időjárási körülmények sem teszik tönkre.

Legfontosabb jellemzők

  • 1 × CREE LED
  • Fényerősség: 40 LUX
  • Vízálló IPX4
  • 2 világítási mód
  • LED akkumulátor állapotjelző
  • Az akkumulátor micro USB-vel tölthető
  • Fekete szín

Kitartás

A lámpa egy újratölthető lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amely micro USB kábelen keresztül tölthető fel. Az akkumulátor technológiájának köszönhetően a lámpa nem merül le, amikor nincs használatban. 4 órán keresztül töltsd fel az akkumulátort teljesen.  A Sigma akkumulátor állapotát a LED jelzi. Minden betű az akkumulátor kapacitásának 20% -át jelenti. Az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra.

Paraméterek:

Lámpa súlya:
96 g

Látótávolság:
50 m

Univerzális alkalmazás

Az elülső lámpa szerszám nélkül felszerelhető a praktikus tartó segítségével a kerékpár kormányára. A tartó illeszkedik a 22 és 32 mm átmérőjű kormányokra. Egyszerűen levehető a lámpa és magaddal viheted, hogy ne lopják el.

 

Paraméterek

Világítás típusa

Világítás típusa Első

Tulajdonságok

Max. akkumulátor élettartam 7 óra
Fényáram 50 lm
Hatótáv 50 m
Vízállóság IPX4

Tápellátás

Áramforrás típusa Tölthető akkumulátor
Akkumulátorok száma 1 db
Kód:  SPTif1050
Termékszám:  4016224172757

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05