Oldal frissítése

Sigma Pure 1

4,8 6 értékelés
8 190 Ft

Sigma Pure 1

Keresi a tökéletes kilométerórát, amely jól olvasható és elegáns? A Sigma Pure 1 egyidejűleg három mért adatot jelenít meg, amelyek ezekre a kérdésekre felelnek: Milyen gyorsan? Mennyire messze? Meddig? Az összes értéket ezután egy gomb megnyomásával jelenítheti meg. A gomb anatómiailag tervezett, észrevehető formázással rendelkezik a könnyű használat érdekében, még akkor is, ha hideg időben kesztyűt visel. A nagyméretű kijelző megkönnyíti a leolvasást, különösen a gyengén látó felhasználók számára. A Pure 1 eleganciája minimális vastagságán és a maximálisan nagy képernyőjén alapszik.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 funkció
  • Nagyon könnyen olvasható kijelző
  • IPX8 vízálló
  • Automatikus indítás és leállítás
  • Kábelátvitel

Előnyök

Ha az út során rossz idő kapja el, nem kell aggódnia. A Sigma vízálló, IPX8 fedettséggel. Ha elemezni szeretné a vezetési adatokat, használhat dokkoló állomást és szoftvert (a csomag nem tartalmazza), amely lehetővé teszi az adatok áttekintését számítógépen. A tartót kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a keskeny Pure1 profiljának. Az ebben a tartóban elhelyezett  kilométeróra, nagyon elegáns és úgy hat, mintha a kerékpár része lenne.

Jellemzők:
Aktuális sebesség
Napi útvonal
Összes kilométer
Vezetési idő
Teljes vezetési idő

Méretek:
45 mm × 29 mm × 11 mm

Egyszerű szerelés

A szerelés és szétszerelés szerszámok használata nélkül történik. Egyszerűen a kerékpárra rögzíti. A kezdeti kerék méretének beállítása nagyon egyszerű, az előre meghatározott 16"-29" kerékméretek közül választhat. Manuálisan is megadható a kerék mérete milliméterben, a nagyobb pontosság érdekében.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízálló

Funkciók

Funkciók Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Aktuális sebesség

Felszerelés

Csomag része Tartó

Hardver és szoftver

Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő

Méretek

Szélesség 37 mm
Kijelző mérete 2,05 " (52,07 mm)
Magasság 56 mm
Mélység 15 mm

Tömeg

Tömeg 26 g
Kód:  SPTms2924
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  03100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05