Oldal frissítése

Sigma Pure 1 ATS

4,5 48 értékelés
Leárazás -20 %
12 590 Ft 15 690 Ft

Sigma Pure 1 ATS

Olyan kerékpáros számítógépet keres, amely könnyen olvasható és elegáns? A Sigma Pure 1 kilométeróra három mért adatot ábrázol egyidejűleg, amelyek a következő kérdésekre válaszolnak: Milyen gyorsan? Milyen távolságra? Mennyi ideig? A teljes értékek a gomb megnyomásával jelennek meg. A gomb anatómiailag tervezett, bemélyedéssel rendelkezik, melynek köszönhetően akár kesztyűben, hideg időben is könnyen használható. A nagy méretű kijelző megkönnyíti az olvasást, különösen a gyengébben látó felhasználók számára. A Pure 1 számítógép eleganciája minimális vastagságában, és a képernyő maximális méretében rejlik. Az adatátvitel vezeték nélkül történik, legfeljebb 70 cm-ig. A kerék minden fordulatával a vezeték nélküli adóállomás egy ATS jelet küld a számítógép beépített vevőegységének. 

Legfontosabb jellemzők

  • 5 funkció
  • nagyon könnyen olvasható kijelző
  • IPX8 vízálló
  • automatikus indítás és leállítás
  • kódolt vezeték nélküli átvitel

Előnyök

Ha kerékpározás közben elkapta a rossz idő, akkor sem kell aggódnia. A Sigma kerékpáros számítógép teljes mértékben vízálló, IPX8 borítással rendelkezik. Ha elemezni szeretné az utazás során rögzített adatokat, használhatja a dokkoló állomást, vagy egy szoftvert (nem tartozék), amely lehetővé teszi a számítógépen lévő adatok megtekintését. A számítógép tartó kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a Pure 1 számítógép keskeny profiljához. A tartóban elhelyezett számítógép nagyon elegánsan néz ki a kormányon vagy a kerékpár vázán, mintha csak a kerékpár része lenne.

Funkciók:

Pillanatnyi sebesség
Napi megtett táv
Összes megtett kilométer
Kerékpározási idő
Összesen eltelt idő

Méretek:
45 mm × 29 mm × 11 mm

Egyszerű szerelés

 A felhelyezése és szétszerelése nem igényel szerszámokat. A számítógép egyszerűen csatlakoztatható a kerékpárra. A kerék méretének beállítása nagyon egyszerű, az előre meghatározott méretek közül (16 " és 29") közül választhat. A kerék mérete manuálisan is megadható milliméterekben a mérés nagyobb pontossága érdekében.

 

 

Paraméterek

Hardver és szoftver

Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő

Méretek

Szélesség 37 mm
Kijelző mérete 2,05 " (52,07 mm)
Magasság 56 mm
Mélység 15 mm

Tömeg

Tömeg 26 g
Kód:  SPTif1089
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  03102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20