Oldal frissítése

Sigma Micro Red

3,8 4 értékelés
2 090 Ft

Sigma Micro Red

Az átlátszó Sigma Micro LED biztosítja a láthatóságot gyenge fényviszonyok között. Ideális kiegészítője a biztonságos kerékpározásnak, de hála a miniatűr méretének és rugalmas rögzítő pántjának - amely nem igényel telepítést -, más helyzetekben is használhatja. Alkalmas például futók számára, csatolja babakocsira, iskola táskára, hátizsákra, vagy a kutya nyakörvéhez.

Annak ellenére, hogy nagyon könnyű és kisméretű, a lámpa nagyon erős fényt bocsát ki. Erről egy nagyteljesítményű LED gondoskodik, amit két elem hajt meg. Két módban működik - folyamatosan és villogó módban. A folyamatos világítás képes 50 üzemórára.

Műszaki adatok:

  • 1 x LED
  • 2 funkció (világítás + villogó)
  • szerszám nélküli szerelés
  • tépőzárral vagy gumiszalaggal rögzíthető
  • 2 x CR2032 elemmel
  • fehér szín

Paraméterek

Szín

Szín Fehér, Fekete

Világítás típusa

Világítás típusa Első

Tulajdonságok

Elhelyezés Kormányra
Max. akkumulátor élettartam 50 óra
Láthatóság 50 m
Vízállóság IPX4

Tápellátás

Akkumulátorok száma 2 db
Kód:  OLP063
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  17237

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05