Oldal frissítése

Sigma - BC ATS 7,16

4,7 24 értékelés
10 690 Ft

Sigma - BC ATS 7,16

A tökéletes kerékpár komputert keresed, amely egyben személyi edzőként is funkcionálhat? A Sigma BC 7.16 ATS kilométeróra az alapvető kerékpáros funkciók mellett, méri a teljes edzés időt, az átlag sebességet, valamint vezetéknélküli adatátvitelre is képes. Sportos kialakítása és nagy kijelzőjének köszönhetően, minden kerékpáros számára kitűnő választás. A kijelző letisztult elrendezéssel és nagy számjegyekkel rendelkezik. A képernyőn látható szöveget 7 különböző nyelven képes megjeleníteni. A kijelző függőleges helyzetű, így a kerékpár kormányrúdjára egyszerűen felszerelhető.

Legfontosabb jellemzők

  • 7 funkció
  • 100 órányi adat tárolása
  • IPX8 vízállóság
  • Automatikus indítás és leállítás
  • Kódolt vezeték nélküli jelátvitel
  • Mágnes

Előnyök

Ha kerékpározás közben elkap az eső, akkor sem kell aggódnod. A Sigma kilométeróra ugyanis vízálló, méghozzá IPX8-as védelemmel. A teljes teljesítményt és vezetési időt mutató funkciók, az út során el vannak rejtve, ezáltal is csökken a vezetés vagy funkciókeresés közbeni gombnyomások száma. Mikor megállsz a teljes értékek újból megjelennek. A komputer nem csak az összesített értékeket jegyzi meg, hanem külön az összes edzés statisztikáját is 100 órára visszamenőleg. Ha szeretnéd kielemezni teljesítményedet, arra is van lehetőség, hála a dokkoló állomásnak és a szoftvernek (nincs mellékelve), amellyel könnyedén megnézheted az adataidat a számítógépeden.

Jellemzők:
Pillanatnyi sebesség
Átlagsebesség
Napi útvonal
Össz teljesítmény
Edzés idő
Összesített edzés idő
Óra
Tulajdonságok

Nyelv választék:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Méret:
50 mm x 38,5 mm x 10,2 mm

Telepítés és szerviz

Az eszköz fel- és leszerelése szerszámmentesen elvégezhető. A komputer a hozzátartozó mágnesnek köszönhetően, könnyedén a kormányrúdra helyezheted. A kerék méretének kezdeti beállítása rendkívül egyszerű, csak választanod kell az előre beállított 16 és 29" közötti kerékméretek közül. A kerékpár kerekeinek méretét akár kézzel is beállíthatod, milliméterben a nagyobb pontosság érdekében. A készülékben a szerviz intervallum ki van kapcsolva. A szerviz intervallumot az a szervíz tudja beállítani, amely meghatározza, hogy mekkora távolság után szükséges a kerékpár ellenőrzése, ezt, beállítás után a készülék kijelzi a képernyőn.

 

Paraméterek

Hardver és szoftver

Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Autostart/stop, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, 8, Aktuális vezetési idő

Méretek

Szélesség 39 mm
Kijelző mérete 1,65 " (41,91 mm)
Magasság 50 mm
Mélység 12 mm

Tömeg

Tömeg 21 g
Kód:  SPTms2946
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  07162

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05