Oldal frissítése

Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő

A Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédő tökéletes védelmet biztosít az állkapcsa és fogai számára sportolás közben. Ez a különleges kialakítású fogvédő a három rétegű védelemnek és a légcsillapításos anti-shock párnáknak köszönhetően maximális védelmet és kényelmet nyújt a kontakt sportot űzök számára. A komfortérzetet és a természetességet tovább fokozza az alacsony profilú kialakítás, valamint a mélyebb, jobban a fogakra illeszthető forma. Ezek a sajátosságok pedig biztosítják a könnyű beszédet és a levegővételt a fogvédő használata során, így Önnek csak a sportra kell koncentrálnia. Ráadásul a fogvédőt egy rendkívül stílusos, a szürke és a fehér szín kombinációjából álló design jellemzi. A fogvédő ezen kívül rendelkezik még a MORA teljesítmény megerősítéssel is (Mandibular Orthopedic Repositioning Appliance - mandibuláris ortopéd újrapozícionálás). Ha a fogvédő megfelelően illeszkedik és helyesen viselik, az állkapcsot kissé előrehelyezi és repozícionálja, ami növeli a biztonságot és ezáltal a sportteljesítményt. Biztosítsa fogainak lehető legjobb védelmét ezzel a Shock Doctor Ultra 2 STC fogvédővel! 

Legfontosabb jellemzők

  • Az Ultra 2 Rezgés Átalakító Mag most szerkezetileg finomított, így egy mélyebb, jobban a fogakra illeszthető védelmet biztosít
  • Alacsony profilú kialakítás
  • A légcsillapításos anti-shock párnák maximális védelmet és kényelmet nyújtanak 
  • Mélyebb felépítés a könnyű beszéd és levegővétel érdekében
  • Három rétegű védelem
  • A GEL-FIT liner egyedi formát biztosít, így a fogakat szűken és biztonságosan tartja
  • Latex mentes
  • Fogszabályzóval NEM használható
  • 11 éves kor felettieknek

Paraméterek

Méret

Állkapocs Felső
Méret Pro dospělé
Szín Szürke
Tulajdonságok Fogantyú a könnyű eltávolításhoz, Légutak
Kód:  SPTm0197
Termékszám:  733313026657

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15