Oldal frissítése

Shock Doctor szuszpenzor Hard Cup betéttel 233, fekete

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Shock Doctor szuszpenzor Hard Cup betéttel 233, fekete

Biztosíts intim testrészeidnek kényelmet és védelmet a kedvenc sporttevékenységed során. A fekete kialakítású Shock Doctor 233 Hard Cup szuszpenzor lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a sportra koncentrálj, kellemetlen érzet nélkül. A szuszpenzor innovatív kialakítással és kemény betéttel rendelkezik. M, L vagy XL méretben elérhető.

A Shock Doctor 233 Hard Cup szuszpenzor legfontosabb jellemzői

  • A szuszpenzor fokozott védelmet és kényelmet biztosít
  • Könnyű anyagból készült
  • Hatékonyan védi a sportolók intim testrészét
  • Fekete design
  • Kemény betéttel az extra védelem érdekében
  • M, L vagy XL méretben elérhető

Kemény betéttel

A kis súlyú kemény betéttel rendelkező Shock Doctor 233 Hard Cup szuszpenzor fekete kivitelben biztonságot nyújt a különböző korú sportolók számára kedvenc tevékenységeik során. A szuszpenzor hatékonyan védi az intim testrészeket, anatómiai kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a viselőjéhez.

Kód:  SPTspin63nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10