Oldal frissítése

Shin Guards Standard méret

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shin Guards Standard méret

Néha úgy érzed, hogy az ellenfeleid meccs közben inkább beléd rúgnak, és nem a labdába? A sípcsontod közvetlenül a bőröd alatt helyezkedik el, ezért nagyon érzékeny, és hamarabb megsérül. Ennek köszönhetően még egy nem megfelelően kezelt labda, vagy egy rúgás is fájdalmasan meg tud lepni. Erősítsd meg ezt a területet egy könnyű lábszárvédővel, amely nem korlátozza a mozgást, és főként segít enyhíteni a hasonló ütközéseket. A védő belső felülete úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen, és így Te teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz.

Főbb jellemzők

  • Erősített bélés, amely puha érzetet nyújt viselés közben
  • Rendkívül ütésálló
  • Vonzó zöld design, kék elemekkel
  • Erős rögzítés a lábon

Minőségi és kényelmes

A Select márka szakértő a támában, és hosszú évek tapasztalatával is rendelkezik a foci-felszerelés terén, ez a termék pedig csak erősíti ezt a tényt. A lábszárvédő rögzítése két tépőzár segítségével történik, rendkívül gyorsan, miközben biztosítja a tökéletes tartást. A kényelmes EVA habos béléssel együtt ezek a lábszárvédők elengedhetetlen kellékké válnak a meccsek során. 

Kód:  SPTif1146nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20