Oldal frissítése

Shimano - Prut Catana CX Telespin 2,4m 10-30g M

Shimano - Prut Catana CX Telespin 2,4m 10-30g M

Szeret Ön utazni, és  szenvedélyesen  horgászik is? Most már nem kell többé aggódnia, hogy a kedvenc eszközök otthon maradtak . Nagyra fogja értékelni  a Shimano Catana CX 240 Telespin Medium teleszkópos horgászbotot, amelyet   össze lehet hajtani egy kényelmes 62 cm-es hosszúságúra, ami viszont lehetővé teszi , hogy bárhová magával viheti, vagy becsomagolhatja az utazótáskájába is.   Több előnyös tulajonsága mellett ez a bot nagyon finom rezgéseket tud produkálni, így Ön nem szalaszthatja el  a legkisebb ragadozót sem. Élvezze a nyaralást szeretteivel és a  Shimano Catana CX Telespin horgászbottal!  Nem lesz nehéz! 

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi szem-elrendezés 
  • Ez tökéletes utazáshoz
  • Biztosítja a megnövekedett erőt,  és egyedülálló hal -játék észlelés
  • Dobási  terhelés 10-30 g
  • Anyaga: Geofibre üvegszál
  • Szemek száma : 10

Mindig tökéletes bedobás!

A teleszkópos változat egy hatrészes szerkezetet kínál ,  amely Geofibre üvegszálakból készül . Egyedülálló a szemek eloszlása, s így  ??a horgászbot rendkívüli bedobási tulajdonságokkal rendelkezik  Saját kategóriájában maga mögött hagyja valamennyi versenytársát ez a horgászbot.   . A Geofibre üvegszálak is segítenek abban, hogy a bot erősebb legyen. Szétnyitott állapotban a horgászbot hossza  eléri a  240 cm-t.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Pergető

Hossz

Teljes hossz 2,4 m
Szállítás hossza 0,62 m

Tagosztás

Tagosztás Teleszkópos

Keménység / terhelés

Minimális terhelhetőség 10 g
Maximális terhelés 30 g
Kód:  JVR031884
Termékszám:  022255133531

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10