Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sharp Shape funkcionális heveder SÁRGA

4,8 109 értékelés
8 790 Ft

Sharp Shape funkcionális heveder SÁRGA

A Sharp Shape sárga felfüggeszthető erősítő készlet hatékonyan erősíti meg az izmaidat a saját testsúlyoddal. A függesztés szíjból, lánchorogból és csatokból tevődik össze, amelyeknek köszönhetően gyakorlatiag bárhol edzheted a tested. A kialakításnak köszönhetően ajtóra is rögzíthető. Választékos gyakorlatokkal edzheted az egész testedet. Ez a sokoldalú és rehabilitációs eszköz segít a kondíciós edzésben és az egyensúly fejlesztésben.  

Fontosabb jellemzők

  • Maximális terhelés: 150 kg
  • Pánt hossza: 145-248 cm
  • Kompakt csomagolás
  • Kis súly

 

Hogyan működik

A testszöggel változtathatod a gyakorlatok nehézségé. Kiválóan erősíti a belső (core) izmokat, amelyek fontosak a test stabilitásának biztosításában. A felfüggesztés fém lánchoroggal van rögzítve, majd fém csatokkal állítod a szíjak hosszát (145 cm - 248 cm). Kényelmes fogást ad a markolat kéznek és lábnak egyaránt. A kompakt csomagolás és a kis súlynak köszönhetően bárhová magaddal viheted.  

Ezt a rendszert eredetileg az amerikai hadsereg fejlesztette ki, hogy a saját fizikai edzéseihez alkalmazza. Attól kezdve a világon elengedhetetlen eszköze az élsportolóknak és az egészséges életmódot folytató embereknek. 

 

Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 150 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Habszivacs

Méretek

Heveder minimális hossza 145 cm
Heveder maximális hossza 248 cm

Szín

Szín Sárga
Kód:  Mich02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2491585506984

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10