Oldal frissítése

Sharp shape Medicine Ball 8 kg

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sharp shape Medicine Ball 8 kg

A Sharp Shape Medicine Ball 8 kg dupla markolattal ideális eszköz a fitneszközpontok, hobbi- és versenysportolók számára az erősítő edzéshez. Nagyon tartós anyagból készült, amely rendkívül hosszú élettartamot biztosít. A medicinlabdát két markolattal látták el, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú tornagyakorlatok kombinációját, így még több edzési lehetőséget kapunk. A Sharp Shape Medicine Ballt a sportolók elsősorban a funkcionális edzéshez, az erőnléti és a koordinációs tornagyakorlatokhoz használják.

A Sharp Shape 8 kg medicinlabda fő jellemzői

  • Ideális a hobbi- és versenysportolók számára
  • Erősítő edzésre tervezték
  • A Sharp Shape Medicine Ball tartós anyagból készült
  • Két markolattal ellátva
  • Erőnléti és koordinációs tornagyakorlatokhoz
  • Tömege 8 kg

Funkcionális edzéshez, az erő és a dinamika fejlesztésére

A Sharp Medicine Ball 8 kg egy nagyszerű eszköz, nem csak a funkcionális edzéshez, hanem az erő, a dinamika, a fürgeség és a koordináció edzésére és fejlesztésére. Használható mind az egyéni, mind a körkörös edzéshez, amely magában foglalja a gyakorlatokat a medicinlabda segítségével. A vele aló tornázás és edzés a legtöbb sportág számára fontos része a felkészülésnek, közéjük tartozik például az atlétika, a tenisz, a labdarúgás és a jégkorong. Ha megbízható edző segédeszközt keresel széles körű felhasználási módokkal, akkor a Sharp Shape Medicine Ball kiváló választás.

Paraméterek

Tömeg

Egy darab tömege 8 kg

Típus

Típus Fogantyúkkal

Tömeg

Tömeg 8 kg

Átmérő

Átmérő 25 cm

Szín

Szín Fekete, Zöld

Szélesség

Szélesség 25 cm
Kód:  SPTss879
Termékszám:  2496771234566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15