Oldal frissítése

Sharp Shape Kettlebell 8 kg

4,8 132 értékelés
12 990 Ft

Sharp Shape Kettlebell 8 kg

A SHARP SHAPE Kettlebell kiváló eszköz az izomállóképesség növeléséhez, a testzsír százalékának csökkentéséhez és a mozgás dinamikájának maximalizálásához. Gárom súlyról, különböző súlyban, van szó. Az Oroszországból származó fitness eszközök hosszú hagyományokkal rendelkeznek, de a nyugati világban csak a közelmúltban fedezték fel. Kettlebell Sharp Shape 8 kg-os növelheted az erődet és javíthatod a kondíciódat. Ugyanakkor elegáns designal rendelkezik, és első pillantásra láthatod, hogy mekkora súllyal rendelkezik. Alkalmas otthoni edzésekre és fitneszközpontok, valamint tornatermek funkcionális edzéséhez. A Kettlebell Sharp Shape kezdő fiúknak és lányoknak minden korosztályban való, valamint sportolónak, atlétáknan, versenysportolóknak és küzdősportolók is használhatják. Vasból készült és 5 fajta súllyal kínáljuk fel, amelyből fizikai képességeid szerint választhatsz.

A 8 kg-os Kettlebell Sharp Shape főbb jellemzői

  • Fitness eszköz erőnöveléshez, kondíció javításhoz és testsúly csökkentéshez
  • Fiúk és lányok egyaránt használhatják minden korosztályban
  • Súly: 8 kg 
  • Változatos és széles skálájú gyakorlatokhoz
  • Otthoni kényelmes edzéshez

Különböző típusú gyakorlatok

A kettlebell használata nagyon változatos. Gyakorolhatod a török felhúzást, suhintást, holthúzás, guggolást, felhúzást, dobást, nyomást vagy a szakítást. A Kettlebel Sharp Shape fő feladata az egész test komplex átmozgatása.

 

Paraméterek

Típus

Típus Kettlebell

Tömeg

Egy darab tömege 8 kg
Szett tömege 8 kg
A legnehezebb darab súlya 8 kg

Anyag

Anyaga Öntöttvas, Acél
Felület Fém

Töltelék

Töltet Öntött acél

Méretek

Rúd átmérője 33 mm

Darabszám

Darabszám 1 db

Szín

Szín Fekete, Kék

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPTss0002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2496841346977

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10