Oldal frissítése

Sharp Shape Gym ball pink 65 cm

4,7 16 értékelés
7 690 Ft

Sharp Shape Gym ball pink 65 cm

A Sharp Shape fitnesz labda ideális eszköz a test megerősítéséhez és a kemény munka utáni pihentetéshez. A labda sokoldalúan használható a rehabilitációban, fizioterápiában, valamint a vázizom erősítésében és nyújtásában. A Sharp Shape Gym ball segít fejleszteni a test stabilitását és a motoros képességeket, csökkenti a test feszültségét. A Sharp Shape teherbírása 200 kg. Mindenki számára alkalmas, fizikai állapotra és életkorra való tekintet nélkül, kisgyerekek, nagymamák és nagypapák egyaránt használhatják! A rózsaszín modell átmérője 65 cm, és 160-180 cm magassághoz ajánlott.

A Sharp Shape Shape Gym Ball fő jellemzői

  • Terhelhetőség: 200 kg
  • Átmérő: 65 cm (160-180 cm magassághoz ideális)
  • Anti-burst technológia a kipukkadás ellen
  • A Sharp Shape Gym ball nem csak sportolók számára alkalmas
  • Rózsaszín design

A Sharp Shape fitnesz labda biztonságos

Az Anti-Burst technológiának köszönhetően a Sharp Shape fitnesz labda használatakor nem kell attól tartani, hogy esetleg kipukkan. Kialakítása biztosítja a felesleges levegő lassú kiengedését nagyobb terhelés esetén, így a labda mindig optimálisan alkalmazkodik a testhez. 


Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Átmérő

Átmérő 65 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás, Pumpa a csomagban

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg
Kód:  SPTss0043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2496773673615

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20