Oldal frissítése

Sharp Shape torna labda kék 55 cm

4,7 24 értékelés
5 090 Ft

Sharp Shape torna labda kék 55 cm

A Sharp Shape torna labdája ideális segédeszköz a test megerősítéséhez vagy a nehéz munka utáni pihenéshez. Hihetetlen mennyiségű felhasználási lehetőséggel bír a gyógytorna, a fizikoterápia és a csontváz izmainak erősítésének és nyújtásának terén. A Sharp Shape kék torna labda segít a stabilitás és a test motorikájának javításában és a szervezet teljes ellazításában. A labda teherbírása 200 kg. Bárki számára alkalmas, a kondícióra vagy a korra való tekintet nélkül, tornázhatnak rajta kisgyerekek, de a naygszülők is! A kék labda átmérője 55 cm és 135-165 cm magas személyek számára ajánlott.

A Sharp Shape Shape 55 cm kék torna labda fő tulajdonságai

  • Teherbírás 200 kg
  • Átmérő 55 cm (135-165 cm magas személyek számára ideális)
  • Antiburst repedés elleni technológia
  • A Sharp Shape alkalmas nem sportolók számára is
  • Kék kivitelezés

A Sharp Shape torna labda biztonságos

Az Anti-Burst technológiának köszönhetően a Sharp Shape torna labda használatakor nem áll fenn a repedés veszélye. Esetleges túlnyomás esetén a labda lassan kiengedi a levegőt, ami remekül segíti a labda tökéletes testhez való alkalmazkodását.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Átmérő

Átmérő 55 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás, Pumpa a csomagban

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPTss0038
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2496776957682

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05