Oldal frissítése

Sharp Shape Gym ball Fekete 55 cm

4,6 35 értékelés
4 890 Ft

Sharp Shape Gym ball Fekete 55 cm

A Sharp Shade gimnasztikus labda ideális eszköz a test megerősítésére és a kemény munka után történő pihentetésre. Hihetetlenül hasznos a rehabilitációban, a fizioterápiában, a vázizom erősítésében és nyújtásában. A labdajellegű Sharp Shape segíti a test stabilitását és tartásjavító hatása is van, valamint csökkenti az általános testfeszültséget. A Sharp Shape maximális terhelhetősége 200 kg. Mindenkinek alkalmas a fizikai állapotra és életkorra való tekintet nélkül, használhatják mind a kisgyerekek, mind a nagymamák és nagyapák! A fekete labda átmérője 55 cm, és alkalmas a 135-165 cm magas személyeknek.

A Sharp Shape 55 cm-es labda főbb jellemzői

  • Teherbírás: 200 kg
  • Átmérő: 55 cm (ideális egy férfi 135-165 cm magas)
  • Kilyukadás elleni burst technológiával
  • A Sharp Shape alkalmas nem sportolók számára is
  • Fekete színben

A Sharp Shape Gymnastic Ball biztonságos

Az Anti-Burst technológiának köszönhetően a Sharp Shape labda használata esetén nem áll fenn a kidurranás veszélye. Lehetséges túlnyomás esetén a labda levegője lassan szabadul fel, ami szintén segít a labda tökéletes és könnyű használatában.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Átmérő

Átmérő 55 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás, Pumpa a csomagban

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg
Kód:  SPTss0034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2496777786328

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15