Oldal frissítése

Sharp Shape funkcionális heveder PIROS

4,8 110 értékelés
7 990 Ft

Sharp Shape funkcionális heveder PIROS

Az egyedülálló Sharp Shape piros színű szuszpenziós rendszerű, felfüggeszthető erősítő készlet a saját testsúly használatával képes erősíteni a test izmait. A felfüggesztési rendszer hevederekből, rögzítő horgokból és csatokból áll, melyeknek köszönhetően gyakorlatilag bárhol edzhetsz és erősítheted az egész tested. Kialakításának köszönhetően ajtóra is rögzíthető. A számos, változatos gyakorlatnak köszönhetően szisztematikusan építheted fel, és átfogó módon erősítheted az izomzatodat. Ez a sokoldalú erősítő és rehabilitációs segédeszköz segítségedre lesz a fitnesz- és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokban.

Legfontosabb jellemzők

  • Maximális teherbírás 150 kg
  • Heveder hossza 145-248 cm
  • Kompakt csomagban
  • Kis tömeg

 

Hogyan működik

A test szögétől függően a terhelés intenzitása nő vagy csökken. Legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy a belső izmokat (core) is bevonja a mozgásba, amelyek elengedhetetlenek a test stabilitásának biztosításához a helyes testtartásban. Az eszköz az egyszerű rögzítés érdekében fém karabinerrel van felszerelve, a hevederek hosszának (145-248 cm) beállításához pedig fém csatok állnak rendelkezésre. A kényelmes fogást a puha fogantyú biztosítja a kéz és láb számára egyaránt.  Kis helyigényének és könnyű tömegének köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Ezt a rendszert eredetileg az amerikai hadsereg fejlesztette ki, a fizikai kiképzésben történő használatra. fejlesztett ki az amerikai hadsereg, amely felhasználja azt a fizikai edzés. Attól kezdve elengedhetetlen segédeszközzé vált az élsportolók és az egészséges életmódot folytató emberek életében.

 

 

Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 150 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Habszivacs

Méretek

Heveder minimális hossza 145 cm
Heveder maximális hossza 248 cm

Szín

Szín Piros
Kód:  Mich01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2493752506995

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15