Oldal frissítése

Sharp Shape funkcionális heveder FEKETE

4,8 110 értékelés
9 090 Ft

Sharp Shape funkcionális heveder FEKETE

Az egyedülálló, fekete színű Sharp Shape felfüggesztési rendszer hatékonyan erősíti izmaidat a saját testsúlyoddal. A felfüggesztő rendszer hevederekből, rögzítőhorgokból és csatokból áll, amelyeknek köszönhetően gyakorlatilag bárhol edzheted és erősítheted az egész tested. Kialakításának köszönhetően ajtóra is rögzíthető. Változatos gyakorlatokkal szisztematikusan edzheted az egésztestedet. Ez a sokoldalú és rehabilitációs eszköz segít a kondíciós edzésben és az egyensúly fejlesztésben.

Legfontosabb jellemzők

  • Maximális teherbírás 150 kg
  • Heveder hossza 145 - 248 cm
  • Kompakt csomagolás
  • Alacsony súly

Hogyan működik

Tested dőlésszögétől függően a terhelés intenzitása növekszik vagy csökken. Kiválóan erősíti a belső (core) izmokat, amelyek fontosak a test stabilitásának biztosításában. A rendszer fémkarabínerrel van felszerelve az egyszerű rögzítéshez, majd fém csatokkal állíthatod a hevederek hosszát (145 cm - 248 cm). A markolat kényelmes fogást biztosít kéznek és lábnak egyaránt. A kompakt csomagolásnak és a kis súlyának köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Eredetileg ezt a rendszert az amerikai hadsereg fejlesztette ki, ahol fizikai edzésre használják. Azóta az egész világon általánosan elterjedt mind a sportolók, mind az egészséges életmódot folytató emberek körében.


Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 150 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Habszivacs

Méretek

Heveder minimális hossza 145 cm
Heveder maximális hossza 248 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  Mich04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2497902507030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05