Oldal frissítése

Sharp Shape funkcionális heveder GREEN

4,8 110 értékelés
8 090 Ft

Sharp Shape funkcionális heveder GREEN

Az egyedülálló zöld színű Sharp Shape akasztható erősítő hatékonyan erősíti az egész test izmait méghozzá saját súlyod által. Az akasztható rendszer hevederekből, csuklós horogokból és csatokból áll, amelyeknek köszönhetően gyakorlatilag bárhol gyakorolhatsz és erősítheted az egész tested. A mechanizmus lehetővé teszi az ajtóra való rögzítést is. A számos különböző gyakorlatnak köszönhetően az izmokat rendszeresen, és átfogó módon tudod megmozgatni. Ez a többcélú fitness és rehabilitációs segédeszköz segít kondícióban tartani és erősíteni.

Legfontosabb jellemzői

  • maximális kapacitása 150 kg
  • pánt hossza 145-248 cm
  • kompakt csomag
  • kis tömeg

Használata

A test pozíciójától függően a terhelés intenzitása nő vagy csökken. Az előnye a belső izmok bevonása, ami fontos a test stabilitásához a természetes pozíciók során. A rendszer fémkarabinerrel van felszerelve a könnyű rögzítés érdekében és a hevederek hosszának beállításához fémcsatok állnak rendelkezésre (145 - 248 cm). A kényelmes fogást a puha kéz-és lábfej markolat biztosítja. A kompakt csomagolásnak és az alacsony tömegnek köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Eredetileg ezt a rendszert az amerikai hadsereg fejlesztette ki, amely fizikai edzései során használja. Azóta a világ sportolói és az egészségre törekvő emberek rendszeresen használják.

Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 150 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Habszivacs

Méretek

Heveder minimális hossza 145 cm
Heveder maximális hossza 248 cm

Szín

Szín Zöld
Kód:  Mich05
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2492293507010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20