Oldal frissítése

Select Talento13, 2-es méretű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Select Talento13, 2-es méretű

A kezdő futsal csillagok számára van egy nagyszerű labdánk, amellyel a gyerekek a lehető legjobb eredményeket érhetik el. Méretét és tömegét tekintve is pontosan a fiatalok testméreteihez és szükségleteihez igazították, s teremben vagy műfüves pályán egyaránt használható. Csökkentett visszapattanással büszkélkedhet, ennek köszönhetően a kemény felületen való labdakezelés nem jelent problémát, és a pontos labdafelvétel is könnyebbé válik. Évezze és használja ki a labda extra puha felülete nyújtotta előnyöket, és fejlessze játéktudások minden egyes edzésen!

 

 

Legfontosabb jellemzők

  • 13 év körüli játékosok számára ajánlott
  • ellenálló felületi anyag
  • Kellemesen puha érzet játék közben
  • A junior labda kerülete 57 - 59 cm
  • A junior labda tömege 350 - 370 g
  • Élénk kék-fehér design zöld elemekkel

Technológia a tökéletes labdakezelésért

Annak érdekében, hogy a fiatal játékosok minél jobban tudjanak bánni a labdával, a latex belső és a külső borítás közé erős habréteget illesztettek be. Ez a labda puhaságának legfőbb forrása. A Select Talento labdával való edzés során a gyerekek könnyebben elsajátítják a megfelelő koordinációt, a helyes labdaérzéket, és a labdakezelés terén is egyre magabiztosabbá válnak. A labda latex belsője természetes anyagokból készült, és a labdába való behelyezést megelőzően minden egyes darabot gondosan teszteltek. Ugyan a szintetikus belsővel ellátott labdákkal összehasonlítva a Select Talento-t gyakrabban kell felfújni, ám a labda mindezt meghálálja jóval hosszabb élettartamával, elasztikusságával és rugalmasságával.

A szín igenis számít

Élénk és karakteres színe nem csupán vonzó a fiatal játékosok számára, hanem egyben a teremviszonyok között is remekül látható. Így semmi nem gátolja a minőségi játékot és a hatékony edzést.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Futsal

Gyártási mód

Gyártási mód Varrt

Anyag

Anyag Szintetikus
Kód:  SPTif1119
Termékszám:  5703543104512
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15