Oldal frissítése

Select Compression knee support long 6253 fekete, méret XXL

13 690 Ft

Select Compression knee support long 6253 fekete, méret XXL

A biztonságos, valamint kényelmes röplabdázáshoz és kézilabdázáshoz kulcsfontosságú a kritikus testrészek védelme. A közismert Select röplabda védőfelszerelés csökkenti a túlzott izomterhelést és az inakra nehezedő nyomást, ezáltal megelőzve a sérüléseket és enyhítve a fájdalmat edzés közben. A játék során igénybe vett térd védelmére tervezték. Az optimális védelmet nyújtó térd védő megtartja a meleget, így biztosítja, hogy az ízület mindig készen álljon a gyors mozgásokra kézilabda vagy más sportok során. Az olyan anyag, mint a népszerű poliamid, spandex és EVA erősíti és felmelegíti a stratégiai területeket, miközben szabad és korlátlan mozgást tesz lehetővé. A hasznos Select röplabda védőfelszerelés ideális tartozék azoknak a férfi és női sportolóknak, akiknek a hobbija az aktív sport. Amennyiben pontosan választasz méretet, elősegítheted, hogy a védőfelszerelés tökéletesen illeszkedjen az adott testrészhez. A szóban forgó termékváltozat mérete XXL, amely 43 - 46 cm átmérővel egyenlő. A csomag tartalma 2 védőfelszerelés. A sportolók mezét szépen kiemeli majd a fekete szín.

A minőségi Select Compression knee support long 6253 fekete, méret XXL röplabda védőfelszerelés fontosabb paraméterei

  • A kitűnő minőségű Select röplabda és kézilabda védőfelszerelés hozzájárul az izomfeszültség oldásához és tehermentesíti az inakat
  • A játék során terhelésnek kitett térd védelmére használhatod
  • A védőfelszerelés biztosítja, hogy az ízületek melegen legyenek tartva, ezzel felkészíti őket a sport közbeni tempós mozgásra
  • A védőfelszerelés előállítási anyaga: poliamid, spandex és EVA
  • Eme Select röplabda védőfelszerelés remek tartozék férfiaknak és nőknek egyaránt
  • A hozzáadott párnázás csillapítja az ütődést
  • A kompressziós kialakítás ellenére is biztosítja a szükséges kényelmet
  • XXL méretben készítik
  • Átmérője 43 - 46 cm-ig terjed
  • A csomagolás tartalma 2 védőfelszerelés
  • A színe fekete

A röplabda védőfelszerelés még nehéz fizikai megterhelés közben is támogat téged

A híres Select térdvédő sehogy sem gátolja az ízületek mozgását. A hasznos párnázás hozzájárul az ütéscsillapításhoz, és magasabb szintű védelmet nyújt esések esetén. A kompressziós kialakítás mellett is fenntartja a szükséges komfortot, és elegendő teret ad bármilyen teljesítményhez.

Paraméterek

Rendeltetés

Kivitelezés Unisex
Testrész Térd

Tulajdonságok

Méret XXL
Szín Fekete
Anyag Poliamid, Spandex, EVA
Tulajdonságok Kompressziós, Béléssel / tömítőanyaggal

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 2 db

Méretek

Minimális kerület 43 cm
Maximális kerület 46 cm
Kód:  SPTsel494
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5703543301300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05