Oldal frissítése

Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák

4,6 5 értékelés

Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák

Talán minden evezős ismeri azt az érzést, amikor egy zuhatagban vagy meredek völgyben akar "alakítani", és a kenu összes tartalma a vízben landol. Biztosan Ön is szereti holmijait száraz, az esőtől és más káros hatásoktól védett poggyászban tartani. Most eljött az Ön ideje, hiszen a Sea to Summit márka egy új típusú vízálló táskát dobott piacra.

Legfontosabb jellemzői

  • felül visszahajtható zárral
  • a dupla varratok biztosítják a vízállóságot
  • teljes űrtartalma 8 liter
  • átdolgozott technológiával a még jobb vízállóság érdekében

Aminek köszönhetően holmijait szárazon tartja..

A Dry Nano verzió minden eddiginél átláthatóbb! A visszahajtható Hypalon záró rendszer, amely még egy csepp vizet sem enged be a táskába,  biztonságot nyújt a benne lévő holmik számára, amíg azokat egyik helyről a másikra szállítja. A szilikonnal kezelt Cordura® anyag még ellenállóbbá teszi a külső csomagolást. A PU (poliuretán) borítás garantálja a vízállóságát. Maga a táska nagyon könnyű és összecsukható, így könnyen hordozható és kis helyen is elfér. Az itt bemutatásra került modell méretei 17x46 cm, súlya 30 g, teljes űrtartalma 8 l.

 

Kód:  SPT1053
Termékszám:  9327868008797

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20